Foto's

Over Antalya

Met zo veel voorzieningen bij het hotel en personeel dat de hele dag paraat staat om u te helpen zou het zo maar kunnen dat u gedurende uw vakantie niet weg wilt bij het hotel. Als u echter toch graag een dagje weg wilt en wat van de omgeving wilt zien, dan ligt Delphin Imperial op een ideale locatie. De grote stad Antalya ligt dichtbij en in de regio zijn er veel plekken te bezoeken die u een indruk kunnen geven van de fascinerende geschiedenis. Het kustgebied van Turkije is zeer populair bij toeristen. Als u de foto’s ziet begrijpt u waarom. De schoonheid van het landschap met de azuurblauwe zee en de mooie kustlijn is adembenemend.

Antalya ligt op slechts 15 kilometer van het hotel en in deze stad is het goed toeven. Het is een stad met bijna een miljoen inwoners, en u kunt hier dus alle winkels en andere voorzieningen vinden die u in een grote stad kunt verwachten. Daarnaast zijn er diverse marktjes in de stad die u kunt bezoeken en het oude centrum is goed bewaard gebleven. In Antalya kunt u heerlijk eten en op die manier de lokale cultuur ontdekken. Veel restaurants serveren vis die dezelfde dag is binnengekomen in de haven. Als u graag het nachtleven verkent kunt u zich avonden lang vermaken in deze stad. Er zijn veel bruisende bars en clubs waar u kunt mengen met zowel andere toeristen als de lokale bevolking.

Als u in de provincie Antalya bent is het zeker de moeite waard om ook de geschiedenis te leren kennen. Er zijn veel historische schatten te vinden in de regio. Zo kunt u oude moskeeën, Romeinse tempels en Griekse theaters bezoeken. De regio is door de jaren heen bebouwd door Grieken, Romeinen, Byzantijnen en Ottomanen. Overal komt u sporen tegen van deze oude beschavingen.

Vergelijk Delphin Imperial bij 6 aanbieders Bekijk prijs